2 evőkanál olívaolaj
30dkg lebőrözött, kicsontozott csirkemell, csíkokra vágva
1 nagy fej vöröshagyma, felaprítva
2 gerezd fokhagyma, apróra vágva
2 sárgarépa, felaprítva
1 piros húsú paprika, feldarabolva
1 kiskanál szárított kakukkfű
1l csirkealaplé
25dkg durum spagettitészta, 5cm-es darabokra tördelve
1. Egy nagy lábasban, erős tűzön forrósítsd föl az olajat. Kavargatva pirítsd meg benne a húst. Szedőkanállal rakd át egy tálba.
2. Ugyanebben a lábasban pirítsd meg a vöröshagymát. Add hozzá a fokhagymát, a sárgarépát, a paprikát meg a kakukkfüvet, és 4 percen át kavargatva pirítsd a zöldségeket. Öntsd rájuk az alaplét, 1 csésze vizet, a húst a tálban összegyűlt szafttal együtt, és forrald föl az egészet. Ha már forr, add hozzá a tésztát, és főzd fogkeményre.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK