Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Mutatóujj

 

Mutatóujj

A mutatóujj az Olümposz legfőbb istenének, Jupiternek a nevét viseli. Ez az ujj megmutatja, hogy mennyire van igényünk önmagunk megvalósítására, és a személyiségünk kibontakoztatására.

1) Hosszabb a mutatóujj a gyűrűsujjnál: Ilyenkor az önérvényesítés és a tekintély dominál. Képes megvédeni és vezetni másokat. Önmaga kibontakozatása bír elsőbbséggel.

2) Rövidebb a mutatóujj a gyűrűsujjnál: Ebben az esetben mások jólétének rendeli alá saját vágyait és célkitűzéseit, néha önként, néha áldozatként.

3) Ha egyforma a mutatóujj és a gyűrűsujj: egyensúlyban van az önmegvalósítás és a másik felé fordulás.

4) Rövid, vékony mutatóujj: Észrevétlen becsvágyat jelöl. Elkerüli a nézeteltéréseket. Csendes, szívós érvényesülés. Kisebbségi érzése van, ezért nem olyan átütő az önérvényesítés.

5) Arányos, egyenes mutatóujj: A kéz tulajdonosa képes erejét folyamatosan érvényre juttatni, nincsenek érzékelhető szorosok vagy keresztutak, melyek elbizonytalanítanák. Éppen ezért a túlzott önbizalom, vagy felfuvalkodottság veszélye áll fenn.

6) Ferde mutatóujj: Ha a mutatóujj elhajlik valamelyik irányba, akkor a kéz tulajdonosa valamilyen okból kifolyólag önként vagy kényszer hatására letér a saját útjáról, és lemond az önérvényesítéséről, az önmegvalósításról.

7) Bütykös mutatóujj: Az önmegvalósítás mindig akadályokba és ellenállásba ütközik, melyeket le kell küzdenie.

Vissza a kézhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL