4 pita kenyér (18cm átmérőjű)
125ml paradicsomszósz
250g reszelt pizzasajt
75g zsenge spenótlevél
1 közepes, piros, kaliforniai paprika (200g) vékonyra szelve
100g feta sajt, összemorzsolva
1. Melegítsd elő a sütőt, forróra. A pita kenyereket helyezd a sütőrácsra, és locsold meg a paradicsomszósszal.
2. A reszelt pizzasajt felével szórd meg a kenyereket, majd hintsd meg a spenótlevéllel, a kaliforniai paprikával és a feta sajttal.
3. A tetejét szórd meg a maradék pizzasajttal. Süsd nagyon forró sütőben 10 percig, amíg megpirul.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK