4 pita kenyér (18cm átmérőjű)
125ml paradicsomszósz
250g reszelt pizzasajt
75g zsenge spenótlevél
1 közepes, piros, kaliforniai paprika (200g) vékonyra szelve
100g feta sajt, összemorzsolva
1. Melegítsd elő a sütőt, forróra. A pita kenyereket helyezd a sütőrácsra, és locsold meg a paradicsomszósszal.
2. A reszelt pizzasajt felével szórd meg a kenyereket, majd hintsd meg a spenótlevéllel, a kaliforniai paprikával és a feta sajttal.
3. A tetejét szórd meg a maradék pizzasajttal. Süsd nagyon forró sütőben 10 percig, amíg megpirul.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK