375g szarvacska
2 evőkanál olívaolaj
1 nagyobb vöröshagyma (300g), feldarabolva
1 nagyobb, piros, kaliforniai paprika (350g), feldarabolva
3 hosszúkás, vékony padlizsán (180g), vékonyra szeletelve
150g felszeletelt szalámi
400g paradicsomszósz
2 evőkanál apróra vágott, friss petrezselyem
40g parmezánforgács
1. A tésztát főzzük puhára, majd alaposan szűrjük le. Melegítsd fel az olajat egy nagyobb serpenyőben. Add hozzá a felvágott hagymát, a kaliforniai paprikát, a padlizsánt és a szalámit. Addig süsd, amíg a zöldségek megpuhulnak.
2. Adj hozzá paradicsomszószt és petrezselymet. Párold, amíg jól átforrósodik. Keverd össze a tésztát és a zöldséges keveréket. Parmezánforgáccsal meghintve tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK