375g szarvacska
2 evőkanál olívaolaj
1 nagyobb vöröshagyma (300g), feldarabolva
1 nagyobb, piros, kaliforniai paprika (350g), feldarabolva
3 hosszúkás, vékony padlizsán (180g), vékonyra szeletelve
150g felszeletelt szalámi
400g paradicsomszósz
2 evőkanál apróra vágott, friss petrezselyem
40g parmezánforgács
1. A tésztát főzzük puhára, majd alaposan szűrjük le. Melegítsd fel az olajat egy nagyobb serpenyőben. Add hozzá a felvágott hagymát, a kaliforniai paprikát, a padlizsánt és a szalámit. Addig süsd, amíg a zöldségek megpuhulnak.
2. Adj hozzá paradicsomszószt és petrezselymet. Párold, amíg jól átforrósodik. Keverd össze a tésztát és a zöldséges keveréket. Parmezánforgáccsal meghintve tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK