375g szarvacska
2 evőkanál olívaolaj
1 nagyobb vöröshagyma (300g), feldarabolva
1 nagyobb, piros, kaliforniai paprika (350g), feldarabolva
3 hosszúkás, vékony padlizsán (180g), vékonyra szeletelve
150g felszeletelt szalámi
400g paradicsomszósz
2 evőkanál apróra vágott, friss petrezselyem
40g parmezánforgács
1. A tésztát főzzük puhára, majd alaposan szűrjük le. Melegítsd fel az olajat egy nagyobb serpenyőben. Add hozzá a felvágott hagymát, a kaliforniai paprikát, a padlizsánt és a szalámit. Addig süsd, amíg a zöldségek megpuhulnak.
2. Adj hozzá paradicsomszószt és petrezselymet. Párold, amíg jól átforrósodik. Keverd össze a tésztát és a zöldséges keveréket. Parmezánforgáccsal meghintve tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK