480g darabokra tépett, főtt csirkehús
320g apróra tépett, kínai kel
4 újhagyma, vékonyra szeletelve
Egynegyed csésze apróra vágott, friss bazsalikom
1 teáskanál fokhagymakrém
60ml mogyoróolaj
60ml citromlé
2 teáskanál halszósz
1 teáskanál cukor
1. A csirkehúst, a kínai kelt, a hagymát és a bazsalikomot tegyed egy nagyobb tálba.
2. Keverd össze a fokhagymát, az olajat, a halszószt és a cukrot egy csavaros tetejű befőttes üvegben. Jól rázd össze.
3. Az öntettel locsold meg a salátát, és jól rázd össze.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK