140g joghurt
Másfél evőkanál tandúri krém
750g csirkeszárny
200g joghurt, extra
60ml mentaszósz
250g vegyes zöld saláta
4 nagyobb tojásparadicsom (360g), feldarabolva
2 kígyóuborka (360g), feldarabolva
1. Keverd össze a joghurtot és a tandúri krémet egy nagyobb tálban, majd add hozzá a csirkét. Jól keverd össze.
2. Adagonként süsd a csirkét pirosra és puhára egy előmelegített kiolajozott grill lapon (lehet barbecue is). Amíg sül a csirke, keverd össze az extra joghurtot és a mentaszószt egy kis tálban.
3. A vegyes zöld salátát oszd szét tányérokon. Halmozd rá a paradicsomot, az uborkát és a csirkét. Joghurtos mentaszósszal meglocsolva tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK