Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Tandúri csirkesaláta

Szerző:
Szabó Anna
A menta egzotikus ízt csempész az összhatásba, ráadásul gyorsan összedobható ez a saláta.


Hozzávalók:

140g joghurt
Másfél evőkanál tandúri krém
750g csirkeszárny
200g joghurt, extra
60ml mentaszósz
250g vegyes zöld saláta
4 nagyobb tojásparadicsom (360g), feldarabolva
2 kígyóuborka (360g), feldarabolva

Elkészítése:

1. Keverd össze a joghurtot és a tandúri krémet egy nagyobb tálban, majd add hozzá a csirkét. Jól keverd össze.

2. Adagonként süsd a csirkét pirosra és puhára egy előmelegített kiolajozott grill lapon (lehet barbecue is). Amíg sül a csirke, keverd össze az extra joghurtot és a mentaszószt egy kis tálban.

3. A vegyes zöld salátát oszd szét tányérokon. Halmozd rá a paradicsomot, az uborkát és a csirkét. Joghurtos mentaszósszal meglocsolva tálald.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL