Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Csirkehalmok szang csoj módra

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:

1 evőkanál mogyoróolaj
1kg darált csirkehús
2 teáskanál fokhagymakrém
230g-os bambuszrügykonzerv, leszűrve, apróra vágva
1 teáskanál apróra vágott csilikonzerv
1 zellergumó (75g), apróra vágva
1 közepes, piros, kaliforniai paprika (200g), apróra vágva
2 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál rizsborecet
Másfél evőkanál citromlé
2 teáskanál kukoricakeményítő
125ml csirkehúsleves
100g zacskós, konyhakész, süt tészta
Egynegyed csésze apróra vágott, friss koriander
8 jégsalátalevél
Szójaszósz a tálaláshoz, extra

Elkészítése:

1. Az olajat melegítsd fel egy nagyobb serpenyőben. Add hozzá a csirkét és a fokhagymát, majd süsd addig, amíg a csirke megváltoztatja a színét.

2. Add hozzá a bambuszrügyet, a csilit, a zellert, a kaliforniai paprikát, a szójaszószt, a rizsborecetet, a citromlevet, az elkevert kukoricakeményítőt és a levest. Forrald fel, majd fedő nélkül főzd, amíg besűrűsödik. Csak közvetlen tálalás előtt add hozzá a tésztát és a koriandert.

3. A csirkés keveréket káposztaleveleken tálald. Ízlés szerint meglocsolhatod szójaszósszal.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL