1 evőkanál mogyoróolaj
1kg darált csirkehús
2 teáskanál fokhagymakrém
230g-os bambuszrügykonzerv, leszűrve, apróra vágva
1 teáskanál apróra vágott csilikonzerv
1 zellergumó (75g), apróra vágva
1 közepes, piros, kaliforniai paprika (200g), apróra vágva
2 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál rizsborecet
Másfél evőkanál citromlé
2 teáskanál kukoricakeményítő
125ml csirkehúsleves
100g zacskós, konyhakész, süt tészta
Egynegyed csésze apróra vágott, friss koriander
8 jégsalátalevél
Szójaszósz a tálaláshoz, extra
1. Az olajat melegítsd fel egy nagyobb serpenyőben. Add hozzá a csirkét és a fokhagymát, majd süsd addig, amíg a csirke megváltoztatja a színét.
2. Add hozzá a bambuszrügyet, a csilit, a zellert, a kaliforniai paprikát, a szójaszószt, a rizsborecetet, a citromlevet, az elkevert kukoricakeményítőt és a levest. Forrald fel, majd fedő nélkül főzd, amíg besűrűsödik. Csak közvetlen tálalás előtt add hozzá a tésztát és a koriandert.
3. A csirkés keveréket káposztaleveleken tálald. Ízlés szerint meglocsolhatod szójaszósszal.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK