Smink mindenkorra

 

Nyerj 10.000,- Ft értékű ajándékutalványt az LA make Up jóvoltából!
Tovább a kérdőívhez >>

Hiába rohannak a percek, (főleg) nőként nem engedhetjük meg a luxust, hogy ne csinosan az öltözékünk mellett tökéletes sminkkel jelenjünk meg egy-egy alkalommal. Ha rögtön munka után indulsz bulizni, nem kell az egész sminkedet eltűntetni és újra festened magad. Elég néhány apró trükk és már kész is! Azonban mindehhez jó alapra, vagyis magas minőségű és változatos sminkkollekcióra lesz szükséged!

Végre Magyarországon is elérhető a világ egyik legnépszerűbb sminkkollekciója

A márka teljes dekorkozmetikai családjával érkezett hazánkba, így megtalálod a színeidhez, bőrtípusodhoz, egyéniségedhez illő sminkeket, kompromisszumok nélkül. Az LA Make Up segít, hogy kihozd magadból a maximumot, a lehető legjobb formádat hozd nagyon kedvező áron.

Az amerikai gyártó, a Beauty 21 Cosmetics, állatkísérletek nélkül készíti termékeit, és büszkén kínálja a legújabb trendeknek megfelelő sminkcsaládját, kiváló minőségben, a lehető legjobb áron. A cég 1985 óta működik, székhelye a mindig napfényes Los Angeles és az Egyesült Államokban 24.000 értékesítési ponttal rendelkezik. A márka erőteljesen jelen van az ázsiai és dél-amerikai piacon, és mostantól ezen a földrészen is. A kontinensünk teljes disztribúcióját Magyarországról intézzük, így az európai központ Törökbálinton található.

Üzletlista
A két termékcsaláddal, az LA Colors és az LA Girl USA kollekciókkal az alábbi dedikált boltjainkban ismerkedhetsz meg:

Árkád, örs vezér tér
Debrecen Fórum
Eger Agria Park
Győr Árkád
Szeged, Árkád

Még több információt és a teljes kollekciót
idekattintva nézheted meg >>

 

{ADVENT2011}
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL