Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Almafa

 

Almafa

Az almafa nem túl magas, mégis szemgyönyörködtető látvány, hatalmas vonzerővel rendelkezik, sok báj és melegség árad belőle. Gondolatokat ébreszt a szeretetről.

Az Almafa ember nagyon érzelmes, érzékeny. A szerelem érdekes kihívás számára, természetesen elméletben és gyakorlatban egyaránt. Gyakran úgy gondolja, hogy feleségül menni valakihez, vagy párkapcsolatban élni nem egy nagy érzés, de ez nem jelenti a végső elutasítást a szeretet és az érzelmek felé. Ha megfelelő partnerre lel, aki megfelel ízlésének és lelkületének, akkor a kapcsolat boldog, kiegyensúlyozott lesz.

Az Almafa mindig hűséges a szerelemben - akár élete végéig is. Önzetlen, vigyázatlan, ezért könnyen meg lehet téveszteni. Az utolsó darab kenyerét is megosztaná az arra rászorulóval. Nem gondol a holnapra, csak a mának él, néha tartozásokat halmoz fel, majd elfelejtkezik róla. Egy igazi filozófus, aki tele van fantáziával, örül, hogy él, és senkit sem akar meglepni vagy meggyőzni. Mindazonáltal, nem meggondolatlan! Mivel intelligens, átgondolt és logikus, az Almafa személy komolyan hajlik a tudomány felé. Miden őt érdeklő dologról sokat olvas. Tudásának térfogata meglepően nagy, de nem akar senkit sem meggyőzni arról, hogy mennyi igazság van az általa olvasottakban. Egyszerűen csak olvas, és issza magába a tudást. A tudományos elméletek sokkal jobban érdeklik, mint egy ételrecept, vagy bármilyen életmód tanácsadás. Érzelmi életében a sokszínűséget kedveli, a monotonitás untatja – még akkor is, ha boldogságban telnek napjai. Ez az típus szereti bonyolítani az életet időről időre, és akkor is keres bonyodalmat, ha éppen nincs semmi az életében, ami ezzel járna.

Vonásai: érzelmes, meleg, értelmes, gondolkodásra, logikára, elemzésre hajlamos.

Híres emberek az Almafa jegyében: Rubens, Henry VII, Rousseau, George Sand.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL