Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Ciprus

 

Ciprus

Formás, robusztus, éles, erős sziluettje és egyszerű körvonala van ennek a fának. Valami különös van benne valami, ami az ember természetéből való, amit nem rontott még meg a civilizáció, azonban mindenképpen finom. A Ciprus típusú ember kicsivel is megelégszik, és maximálisan alkalmazkodik a helyzethez. Minden körülmények között képes megélni, és boldognak lenni. Igazi gyorsan érő, és független személy. Nem tulajdonít nagy jelentőséget a sikernek, nem törekszik dicsőségre, pénzre. Az egyetlen dolog, amit szeretne, az a boldogság. Ezért általában messziről elkerüli a bajt, és a konfliktushelyzeteket.

Szereti a nagy nyári sétákat, az állatokat, a magányt viszont nagyon nehezen viseli. Életét mindig úgy rendezi, hogy közelében legyen a családja vagy a barátai. Nem szentimentális, inkább durvább, de van benne egy őszinte melegség, és egy nagy adag nyugodtság. Jó társaság, jelenléte nyugtató. A Ciprus szeret álmodozni, ezért gondolatai gyakran máshol járnak. Rugalmas természetét szeretik benne. Hűsége utolérhetetlen, hiszen hűséges szerelméhez, barátaihoz, emlékeihez egyaránt. Intelligenciája spekulatív jellegű, véleménye azonban átgondolt és intelligens.

Vonásai: érzelmek állandósága, hűség, reflexivitás, intelligencia, elemző elme, logika.

Híres emberek, akik a Ciprus jegyében születtek: Schubert, Mozart, Romen Rolland, Franklin Delano Roosevelt, Louis Armstrong.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL