Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Zselnicemeggy

 

Zselnicemeggy

Sok ága van, erőteljes és bár nem túl formás fa, ránézésre szép szilárd növénynek látszik. Az ilyen típusú ember könnyen alkalmazkodik bármilyen feltételtelez. Szereti a kényelmet, de ha szükséges tud aludni a szabadban is. Jó egészségnek örvend, mindenhol otthon érzi magát, és nem ismeri a félénkséget. Dinamikus, magabiztos, önkritikára készteti az embereket, ugyanakkor ő nagyon érzékeny a vele kapcsolatos viccekkel szemben, és nem érti azokat.

Gyakran megdöbbenti az embereket, hogy bármire képes azért, hogy a középpontban legyen, és mindenki rá figyeljen Ő tényleg kész bármire, hogy elérje ezt. Azt szereti, ha környezetében ő a fő döntéshozó, és övé az utolsó szó joga. Zseniálisan megoldja a legnehezebb problémákat is. Nem ismer félelmet, óvatlan, minden aggodalom nélkül csöppen bele különböző, előre nem látható helyzetekbe. Egy javíthatatlan optimista, ami gyakran vezet meggondolatlan cselekedetekhez, az üzleti és a magánéletben egyaránt. Hajlamos a túlzásokra. Látszólag független, de azért engedi, hogy mások is befolyásolják. Ha tapasztalt kéz vezeti, mások akaratának fegyvere lehet. Testét-lelkét beleadja az ügyletbe, melyet ő maga választott, tehát a Zselnicemeggy szülöttek között lehet egy csomó hős és mártír.

Ahogyan rá hatnak, ő is képes hatással lenni másokra. Nagyon kitartó, és egyike azoknak, akiknek mindig igaza van. Érzékeny, fogékony és szentimentális. Így örökké ragaszkodó lesz és a szerelmet főnyereményként értékeli. Minden dolog, amit ugyan szépnek tart, de nem túl fontos számára, az csak időpazarlás. Intelligens és képes a problémákat elemezni. Gondolatának, és döntőképességének sebessége lenyűgöző. Gyakran a művészetekben jeleskedik (pl. zene). Mindenesetre, jó ritmusérzéke van. Kalandokra született, rendszerint mobil és változatos munkája van.

Vonásai: impulzivitás, optimizmus, intelligencia, következtetés.

Híres emberek, akik a Zselnicemeggy jegyében születtek: Galileo Galilei, Darwin, Johann Wolfgang von Goethe, Brecht.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL