Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Fenyő

 

Fenyő

Finom a sziluettje, szép és dekoratív fa. A Fenyő imádja otthonát, az értékes dolgokat, az értékes belsőt. Gyakori, hogy az az édes otthon, mely nélkül képtelen lett volna felnőni, saját keze munkája. Azt mondják, tudja, mit akar, és nem hagyja, hogy az élet hullámai sodorják. Számára nem elég az, amit az élettől kap. Nem engedelmes és meg tudja tervezni és irányítani azokat a feltételeket, amikre neki szüksége van. Mivel bátor, felemelt fejjel néz szembe az ellenállással, és nem hagyja, hogy a balszerencse legyőzze. Bátorságának és kockáztató képességének hála, ő mindig előre halad. A munkában sikeres lehet, függetlenül az általa választott tevékenységtől.

A Fenyő különc makacssággal járja végig a kiválasztott utat. Bármely kutyaszorítóból képes kikecmeregni, rendkívül gyors és pontos döntéseket hoz. Kedvessége és barátságossága ellenére nem túl nagylelkű. A jólét és a kényelem a legfontosabb számára. Gyengeséget csak a szerelemben mutathat. Érzékeny és impulzív - könnyen válhat szerelmessé, és utána már túl késő gondolkodni. Átható elméje és szabályozott gondolkodása van, jó szervező lehet.
Minden erőfeszítést bevet, hogy elérje a kívánt célt, és el is éri azt. Kijut minden bajból, főleg a szerelmi problémákból - becsülettel.

Vonásai: esztétikum, szervezőképesség, elemzőképesség

Híres emberek, akik a Fenyő jegyében születtek: Konfuciusz, Kopernikusz, Washington, Chopin, Schopenhauer, Caruso, Elizabeth Taylor.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL