Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Mogyoró

 

Mogyoró

Gyakran gyenge jellem, és nem jellemző rá, hogy túl vonzó lenne. Nem veszi magára mások véleményét. Ha találkozol vele, kétségtelenül érezni fogod a varázsát, és megismered eredeti gondolkodását. A Mogyoró kevéssel is beéri, alkalmazkodik az adott életkörülményekhez és mindennel tisztában van. Külseje mágikus hatású, és ha úgy akarja, azonnal megkedvelteti magát az emberekkel. Kedves, bölcs, türelmes, de veszélyes is, mert haragos, és ártalmas is tud lenni. Minden, ami benne van, egyfajta mágia, az hogy fekete vagy fehér az a tényleges hangulatától, szeszélyétől függ. Nagyon kedves vagy nagyon haragos – ez a két véglet jellemzi a Mogyorót, és nem minden ok nélkül, az ilyen jegy alatt született személyeket a középkorban boszorkánysággal vádolták.

Ha valakit kedvel, az illető életét megszépíti, de légy óvatos, ha nem vagy kedvére való.
Szerény és visszafogott. Nagyon eredeti, az életet más szemmel nézi, mint a legtöbb ember.
Képes kitalálni a legtitkosabb gondolatokat is, hogy aztán nem várt következtetéseket vonjon le belőlük. Meglehetősen kiegyensúlyozatlan, lehet nagyon kezdeményező, de hagyhat folyni mindent a maga medrében. Ezt környezete tudja is róla, ám ő mindig megpróbál olyan benyomást kelteni, mintha nagyon határozott elképzelései lennének. A szerelemben őt szeretik, vagy őt „kínozzák” a legjobban. Gyors hangulatváltozásai vannak. Vigyázni kell vele, mert a vele való párkapcsolat abszolút nem kockázatmentes. Még ha a közös élet számára nem is hoz békét, akkor is nagyon izgalmas vele együtt élni.
Vonásai: szintézis, intuíció, a fantázia.

Híres emberek, akik a Mogyoró jegyében születtek: Miguel de Cervantes Saavedra, Toscanini, Marcel Marceau, Raffaello Santi, Francisco José de Goya y Lucientes, Vincent van Gogh Villem, Prosper Mérimée, Graham Greene, Horacio Nelson.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL