Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Vörösberkenyefa

 

Vörösberkenyefa

Finom megjelenése szilárd jellemet rejt. Édes és bájos. Szinte mindig mosolyog, nem a belső vidámsága miatt, hanem az önuralom miatt. Kiemeli saját értékeit, és szeret öltözködni. Rendkívül jó az ízlése. Gyorsan tud alkalmazkodni a változásokhoz az adott helyzetekben. Szereti, hogy örömet okozhat az embereknek, még a maga kárára is. Egyáltalán nem egoista, de egy kicsit én-központú. Független, ám néha lehetővé teszi másoknak, hogy kicsit befolyásolják. A nagy felelősség miatt gyakran érzi magát bűnösnek mindenért, ami történik (bűntudat komplex) körülötte. A kontaktust létrehozni neki igencsak nehéz, és bonyolult kapcsolatai vannak. Nem egyszerű eset.

Észrevehetően érzékeny a külső hatásokra, szerelmét a kiválóság jellemzi, a hűség és a kedvesség. Mindig lehet számítani rá, sőt, néha annyira naiv, hogy az emberek kihasználják. A szerelemben sokat ad, a viszonzást ugyanilyen mértékben igényli. Folyamatosan próbára teszi partnere érzelmeit. Ha megcsalják, vagy csalódást okoznak neki, az soha nem bocsátja meg. A Vörösberkenye nem áruló. Magánélete teljes, és törődik a holnappal is. Bölcs gondolkodású, nagyon okos és rendkívül hatékony. Néha előfordul azonban, hogy nem valósulnak meg tervei, mert beleragad a hétköznapi dolgokba.

Vonásai: éles elme, fantázia, intuíció, szintézis, képzelet.

Híres emberek, akik a Vörösberkenye jegyében születtek: Denis Diderot, Gogol, Giuseppe Verdi, Szergej Rahmanyinov, Hans Christian Andersen, Emile Zola, Marlon Brando, Gregory Peck, Le Corbusier.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL