Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Juharfa

 

Juharfa

Pontos, jól ápolt, néha egy kicsit kacér. Gyakran ott van, ahol a legérdekesebb dolgok történnek. Divatosan öltözködik, nem mindennapi személyiség. Tele van energiával és vidámsággal, fáradhatatlan. Azt mondják, hogy a Juhar mindig a csúcson van. Lehet, hogy az individualisták közé rangsorolják. Bár természete visszafogott, és tudja, hogy a legkockázatosabb döntések többnyire nem az élet érdekei, hanem az anyagi tényezők. Nem szeret otthon egyhelyben ülni sokáig, szívesen találkozik az új emberekkel. Jó tulajdonsága hogy kimozdítsa az embereket magányukból, mókuskerekükből. De soha nem fog elítélni másokat és nem adja ki mások titkait.

Általában tele van tervekkel, sokszor szokatlan és különc. Szereti a különböző újdonságokat, támogatja az új ötleteket, de csak ritkán valósítja meg saját terveit. Ettől azonban még elégedett a saját széles látókörével. Van benne egy kis cinizmus, nem szereti, de nem is fél a közvéleménytől. Éppen ellenkezőleg, azt szereti, amikor az emberek beszélnek róla. Bonyolult a szerelemben, meglepő és váratlan dolgai vannak. De ez nem jelenti azt, hogy nem fogja megtalálni a boldogságot, ha találkozik egy olyan partnerrel, akivel azonos gondolataik és ízlésük van. Világos és átható elméje van. A problémák ellenére, ő sem mentes a képzelettől és az intuíciótól. Jelleme sokoldalú.

Vonásai: élénk személyiség, jó humor, következtetés, analitikus elme

Híres emberek, akik a Juharfa jegyében születtek: Lucrezia Borgia, Catherine de Medici, a Leonardo Da Vinci, Anatole France, Charles Chaplin.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL