Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Dió

 

Dió

A természetesség a Dió szemében nem érdem. Finom, kifinomult stílusa van. Félénk alkat. Gyakran ellentmondásos, szeszélyes, erőszakos, egoista, ugyanakkor vendégszerető, udvarias is. Olyan hűséges, megbízható, mint amilyen ingatag. Soha nem tudhatod, mit fog tenni az egyik vagy másik esetben, és hogyan érdemes közelíteni hozzá. Indok nélkül kedves lehet, ugyanakkor bármelyik pillanatban képes arra, hogy megfosszon barátságától és szeretetétől egyes embereket. Néha szeret szenvedni, és örül, ha mások is szenvednek. Féltékeny és barátságos, ugyanakkor ő nem híres a kitartásról. Aki a barátja, vagy éppen a párja szeretne lenni, annak folyamatos figyelmet kell fordítani rá, és éreznie kell magában az erőt, hogy igenis képes ellenállni neki. Ha nem így tesz a partner, akkor teljes mértékben ráerőlteti az akaratát.

Az életben nagy stratéga. Helyesen becsüli fel szándékai, tervei következményeit, és sokszor képes arra, hogy alattomos intézkedéseket tegyen Ilyenkor többnyire nincs túlzott lelkiismeret furdalása. Másokat gyakran legyőz gyors cselekvéseivel. Arra törekszik, hogy ne legyen átlagos élete. Nem fél a kockázattól, nem kér, nem ismeri a kompromisszumot, nem jár a kitaposott úton. Sok barátja van, de sok ellensége is. Hiszi, hogy az életben csak magára számíthat. Megőrzi függetlenségét, olyan személy, akit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Vonásai: határozottság, megfigyelés, szervezőképesség

Híres emberek, akik a Dió jegyében születtek: Immanuel Kant, Kolumbusz Kristóf, II. Erzsébet, William Shakespeare, Niccolo Paganini, II. Katalin orosz cárnő, Dosztojevszkij.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL