Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Gesztenye

 

Gesztenye

A Gesztenye nagyon szép és dekoratív, de sosem próbál meggyőzni másokat vonzerejéről. Helyre, tágas terekre van szüksége, hiszen teli van élettel és erővel. Van egy veleszületett igazságérzete, és bármely sérelem okot ad neki a kifogásra. Kész harcolni az igazságáért, úgy érzi, egyedül ő jogosult bármilyen intézkedésre, függetlenül a következményektől. Nem szeret takarékoskodni a diplomáciai trükkökkel és ez gyakran ellene hangolja az embereket. Hiányzik belőle a rugalmasság és a másokkal való kommunikáció, ezért állandóan mozgásban van a munkahelyeket illetően is. Magas igazságérzete miatt rettentően sokat csalódik, és ez sokáig nyomasztja, már-már túlságosan érzékeny és gyanakvó. Kitartása és önfegyelme ellenére soha nem makacs. Körültekintő, ezért nincsenek anyagi problémái. Nagy jelentőséget tulajdonít a szabályoknak és az erkölcsnek, és hajlik az egyszerűségre, a letisztultságra. Ugyanakkor fontos számára, hogy élete minden szempontból kényelmes legyen. Néha nem tud alkalmazkodni az élethez, de ez csak az ellenségeskedés eredménye, és annak, hogy nem képes megbízni sem önmagában, sem másokban.

A Gesztenye nagyon makacs a kölcsönös megértés terén, és gyakran azt híresztelik róla hogy gátlástalan ember. Lehet, hogy ez összefügg azzal szenvedélyével, hogy másokat sokkoljon.
Igénye van nagy, mindent elsöprő szerelemre, de igazán csak egyszer tud szeretni az életben, ezért nehéz megtalálnia a boldogságot. A szerelmi szükséglete, és az ezzel párhuzamos félelme a viszonzatlan szerelemtől, teszi kapcsolatát bonyolulttá. Komplexusai provokatívvá teszik és ez gyakran érthetetlen környezete számára. Lelki élete eleven és specifikus, megfigyelésen alapul. Tehetséges, gyors és pontos, de hajlik az álmodozásra, és a filozófiai gondolatokra. Képességei csak akkor fejlődnek ki teljesen, ha szimpátiát ss megértést kap környezetétől.

Vonásai: bátorság, realizmus, megfigyelés és belátás, szervezőképesség.

Híres emberek, akik a Gesztenye jegyében születtek: Lomonoszov, Voltaire, Rousseau, Stevenson, Balzac, Henry Fonda, Pierre Curie.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL