Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Kőrisfa

 

Kőrisfa

Ez egy szép, hatalmas fa. Jól néz ki, karcsú sziluettje van, elegánsan és szabadan mozog. A Kőrisfa ember nagyon szereti magát, és talán ez az oka annak, hogy nem könnyű együtt élni vele hosszú távon. Vidám természetű, és nagyon igényes. Akit szeret, arra vigyáz, igyekszik róla gondoskodni. Vonzza a független élet, és ezt nem mindenki fogadja el. Kineveti a nehézségeket, ami felelőtlenség és gyenge akarat benyomását kelti. De ez csak a külsőség. A Kőrisfa nagyon jól tudja, mit akar, és még jobban tudja, mit nem akar. Gőgös mindenben, ami a sikerrel és a jóléttel kapcsolatos. Annyira igyekszik a saját boldogságát elérni, hogy mindenen átgázol, ami az útjában áll. Egoista, de nem zsugori, hiszen nagylelkű, aki mindent megoszt társaival.

Ez a szeszélyes természet a szerelem területén, teljesen különböző funkciókat mutat: körültekintő, állandó, óvatos. Ezen a területen a Kőrisfa a legsikeresebb, és választása helyes, minden pro és contra érvet mérlegel. Neki úgy teljes a szerelem, ha az házassággal végződik.
Ritkán téved, és hatalmas erőfeszítéseket tesz azért, hogy gondoskodjon családja kényelméről, s gyakran jár sikerrel. Elméje az intuíción alapul. Eredeti és tele van elképzelésekkel. Úgy, mint a Vörösberkenye, a Fűzfa és a Dió, a Kőris is körültekintő. Gyakran szereti eljátszani a prófétát, és amikor a jóslatok beteljesülnek, hírneve megnövekszik. A Kőrisfa mindig játszik egy kicsit a szerencsével. De ez a fa biztonságos, nyugodtan elbújhatsz árnyékában.

Vonásai: intelligencia, szintézis, intuíció, fantázia.
Híres emberek, akik a Kőrisfa jegyében születtek: Mark Twain, Charles de Gaulle, John F. Kennedy.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL