Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Füge

 

Füge

A Füge egy nagyon finom fa, kifejező külsővel. Nincs különös szépsége, de soha nem marad figyelmen kívül. Kevésbé hagy benyomást az emberekben, és komplexusai vannak. Jól érzi magát mindenütt, nem kell neki más, csak hely és melegség. Kellemetlen körülmények között elszárad. A nehézségeket nem viseli jól. Teli van keserűséggel. Ilyen körülmények között az immunrendszere legyengül és óvatosnak kell lennie, nehogy tönkremenjen az egészsége. Erős benne a családi érzés. Állandóan szüksége van arra, hogy a hozzátartozóival kontaktban legyen, még ha ők ezt nem is értékelik. Stabilitásra van szüksége, de sok dologban sajnos nem állandó. Érzelmes és toleráns természetű. Néha a lelki békéjével fizet meg érte, ha ellenáll a csábításoknak.

Még ha nem is hűséges (főleg a gondolataiban), megpróbálja ellátni napi kötelességeit.
Lehet rá számítani, szorgalmasan dolgozik, bár lelke mélyén lusta. Impulzív és tele van jó ötletekkel, de a gyengesége legyőzi. A Füge realista, hatékony és vállalkozó szellemű. Igazi kincs környezete számára. Jó gyümölcsöző. Ültesd el a kertedben, vigyázz rá – nem fogsz csalódni. Egyike azoknak, akik jók a házasságban, de ne várj csodára, nem romantikus szerető. Az egyszerű érzéseket nagyobbra tartja, mint a fantáziát. Bármely fához illik, akinek nincsenek komplexusai és megértik a Fügét. De vigyázat! A Füge gyanakvó!

Vonásai: impulzivitás, praktikus gondolkodás, megfigyelés, realizmus, szervezőkészség.
Híres emberek, akik a Füge jegyében születtek: H. Heine, Beethoven, Sztravinszkij, W. Brandt, Federico Garcia Lorca, Grieg, Edith Piaf.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL