Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Tölgy

 

Tölgy

Teli van élettel, erővel és szépséggel, nincs semmi kifogásolnivaló rajta. Mozdulatai fenségesek, és értékesek, tiszteletet ébreszt megjelenése. Abszolút egészséges, mely fontos számára, mert ki nem állhatja a gyengeséget és a betegséget, és vigyáz a vérnyomására.
Nagyon bátor, de merészsége nem a belső értékeiből származik, hanem a büszkeségéből. Nem akar gyávának látszani, és a kelleténél nyersebben reagál bizonyos dolgokra. Ám a meg nem alkuvásának van sötét oldala: a Tölgy nem rugalmas, és kelletlen bajokat okoz saját magának. Ha egy kicsit is diplomatikus lenne, az sikert hozna számára. Független, nem szereti, ha korlátozzák és cselekedeteit behatárolják. Mindazonáltal tiszteli mások véleményét.

Nem állandó jellem, pillanatnyi szeszélyének áldozata, de párkapcsolatában megfontolt.
Az aktuális szituációval együtt tud működni és azt befolyásolni is képes. Nem akarja a változást, de elfogadja, ha az mások által történik. Konzervatív, ezzel együtt képes az önfejű cselekedetekre időről-időre, mindig szem előtt tartja előnyeit és minden figyelmét a saját problémáira fordítja. Mások élete nem érdekli. Elhavazzák a konkrét ügyek, tisztán gondolkodik, üzletiesen, a cselekedetek embere, intuícióval telve. Egyike azon embereknek, akik mindig függetlenül a körülményektől a saját érdeküket nézik. Mindig biztonságos életet teremt hozzátartozóinak.

Vonásai: praktikus gondolkodás, realizmus, megfigyelőképesség, szervezőkészség.

Híres emberek, akik a Tölgy jegyében születtek: J.S. Bach

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL