Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Kos

 

Kos

Múlt: Múltbéli életed talán sok várakozással telt és időd nagy részét azzal töltötted, hogy mások viselkedését, cselekedeteit figyelted meg. Ám az álmodozás veszélyéből rendkívül sokat tanultál. Felesleges mondani, hogy életed nem a te akaratod szerint zajlott, hanem mások befolyásolták azt.
Ez valószínűleg abból eredhetett, túlságosan körbebástyáztad magad, elszigetelten, magányosan, elzárva éltél, és rá voltál utalva mások segítségére.

Jelen: Képes vagy arra, hogy az utadba kerülő akadályokat könnyedén félresöpörd, és rendkívül jól tudsz időzíteni. Jelen életednek ez egyszerű képessége. Néhány Kos szájából gyakran hallani az alábbi siránkozást: „Ha azt akarom, hogy valami meg legyen csinálva, azt nekem kell megcsinálnom. Mindent nekem kell megcsinálnom, másra nem számíthatok”. Ez így is van. Ám felfoghatod ezt úgyis, hogy – mivel előző életedben ki voltál szolgáltatva, mások döntöttek helyetted – jelen életed ajándéka pontosan az önállóság, a cselekvőképesség.

Jövő: Minden múltbéli várakozás tétlenséget szült. Részedről a mozgás ösztönös lehet, (a könnyű kiút), vagy tudatos választás. Különleges ösztöneid vannak, de ez nem probléma. Fejleszteni kell a tudatos gondolataidat - ez legyen a célod a jövőben.

Amit a múltadból tanulhatsz: Tanuld meg, és fedezd fel a múltbéli életedet befolyásoló tényezőket. Múltad arra ösztökél, hogy ne félj, ha cselekedni kell, és egy belső „noszogatást kapsz” odafentről. Megérzéseid kitűnőek, jó időben jó helyre visznek.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL