Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Bika

 

Bika

Múlt: Múltbéli életedben nagyon sok időt töltöttél azzal, hogy mindig új tapasztalatokra akartál szert tenni. Azért harcoltál, hogy amit elgondoltál, azt tűzön-vízen át véghez is vidd. Az állandóság nem nagyon érdekelt, folyamatosan mozgásban voltál. Lehetőséged volt arra, hogy feltérképezd, mi az, ami elérhető és ennek tükrében határoztál el a megvalósítás eszközeiről. A gond azonban az volt, hogy nem voltál képes egyedül kivitelezni terveidet, ötleteidet, folyton mások segítségét kellett igénybe venned.

Jelen: A Bikák most vannak készen arra, hogy önállóan gondoskodjanak magukról és szeretteikről - ez biztosítja a stabilitást az ő szemszögükből. Gyakran hallani panaszt a Bika szülött szájából: „Soha nem pottyan az ölembe semmi, keményen meg kell érte megdolgoznom.” Ez így is van. A Bika azt az ajándékot kapta jelen életétől, hogy a saját erejéből tökéletesen meg tudja szerezni azt, amit igazán akar, hiszen előző életében erre nem volt lehetősége.

Jövő: A megszerzés nagy része abból áll, hogy felemeled a hangodat. Tudatnod kell, hogy mire van szükséged, mit akarsz megszerezni, és milyen segítséget vársz hozzá. Aztán hallgasd meg a válaszokat, de csak azt fogadd el, amiben magad is szentül hiszed.

Amit a múltadból tanulhatsz: Ne várj senkitől, hogy biztonságot teremtsen számodra, inkább légy akaratos, és gondoskodj magadról. Ha szerencsésen túljutsz e próbatételen, büszke leszel magadra, amikor ezt az életedet elhagyod.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL