Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Rák

 

Rák

Múlt: Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy előző életedben halálra dolgoztad magad. A pörgés, az emberekkel való folyamatos foglalkozás, kapcsolattartás minden energiádat felemésztette. Ám rengeteg információval lettél gazdagabb.

Jelen: A Rákok képessége ebben az életben az, hogy a szeretteikkel megosztják a múltból hozott gazdag élményeket, emlékeket. Ösztönös intuíciójuk most a törődés elfogadásában mutatkozik meg. Mivel a múltban a Rák szülött inkább a mások problémáival törődött, komoly kihívás neki annak elfogadása, hogy valójában mennyire értékes ember, és megérdemli azt, hogy körül rajongják.

Jövő: Önelfogadás, belső nyugalom és az, hogy életed minden területén kimutatod sebezhetőségedet – ez a legfontosabb feladatod. Fejlődésedben nagyon lényeges, hogy nem rejtheted el igazi arcodat, és megtanulod, mik a valós értékeid.

Amit a múltadból tanulhatsz: Életpróbád az, hogy hagyod értékeidet ragyogni, megosztod az összes tudásodat, bölcsességedet, melyeknek birtokában vagy. Ezzel egyidejűleg - ha úgy érzed, hogy az érzéseid elborítanak -, tanulj meg nemet mondani, és teremts egészséges kapcsolatokat, mert az egyensúly számodra nagyon fontos. Ha nem vagy képes ezt megtenni, bűntudatot érezhetsz, és úgy érzed, mások megorrolnak rád. Ez azonban nem így van!

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL