Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Oroszlán

 

Oroszlán

Múlt: Múltbéli életedben támogató környezetre leltél, és mindig te voltál a középpontban. Ez alatt az időszak alatt megtanultad, hogyan teremtsd meg magadnak a biztonság érzését. Mai szóhasználattal élve ez lehet pozitív, vagy negatív szituáció egyaránt, mely által rendkívül önérzetes lettél.

Jelen: Elérkezett az ideje annak, hogy az Oroszlán ne arra használja önérzetét, hogy általa kifejezze egyéniségét. Néhány Oroszlán gyakran panaszkodik: „Ha saját magamat adom, az csak bajba sodor”. Meg kell értenie, hogy ez a jelen élet ajándéka; ő az önkifejezés példája, és másoknak is meg kell mutatnia, hogy ez mennyire fontos az életben. De csak úgy, ha nem álarc viselésével éri el azt, amit szeretne.

Jövő: Fejlődésed továbbvisz az ítélőképesség egy magasabb szintjére. Saját belső lényed, élvezi az életet. Ahogyan egyre jobban hozzászoksz ehhez a gondolathoz, meg tudod választani, hogy miben fejezd ki önmagad.

Amit a múltadból tanulhatsz: Ez az élet arra sarkal, hogy ragyogj! Fejleszd kreatív tehetségedet, és engedd meg magadnak azt a luxust, hogy szeresd és élvezd a világot. Ha bátortalan vagy, kihagyhatsz valamit, ami soha többé nem kerül utadba.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL