Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Szűz

 

Szűz

Múlt: Előző életedben nagyon sok tapasztalatra tettél szert, mégsem tettél érte semmit. Valahogy minden könnyedén az öledbe hullott, nem kellett megdolgoznod érte. A tudatalattid általában időben a segítségedre sietett, és minden bajtól megóvott. Éppen ez a túlzott óvatosság tett igazán kritikussá.

Jelen: A Szüzeknek be kell teljesíteniük sorsukat, fontos, hogy képesek legyenek csatlakozni a régmúlt emlékeihez. Ebben az életben a tökéletességre való törekvés, sokoldalúság a feladatod, az azonban egyáltalán nem tetszik, hogy már-már kihasználva érzed magad. Fontos emlékezni arra, hogy milyen fontos a saját jóléted, amit csak úgy érhetsz el, ha tapasztalataidat megosztod másokkal.

Jövő: Egy világosabb életút felé haladsz. Ezt azonban csak akkor éred el, ha egy kicsit kiegyensúlyozottabbá és kevésbé komollyá válsz. A játékszellem pont olyan fontos az életben, mint a felelősség. Add át magad az élvezetnek.

Amit a múltadból tanulhatsz: Néha túlságosan kritikus vagy saját ötleteidet illetően. Már-már betegesnek tetszik az a precizitás, amellyel éled mindennapjaidat, de ez pont azért van, mert előző életedben túlságosan könnyen vetted a dolgokat. Múltbéli életed arra ösztönöz, hogy tapintatosan, de igenis oszd meg éleslátásodat másokkal.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL