Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Nyilas

 

Nyilas

Múlt: Olyan múltból jössz, mely nem kínált számodra túl sok perspektívát. Folyamatos korlátok vettek körül, bármerre léptél, akadályokba ütköztél. Magaddal hoztad a különleges megértését annak, hogy mik az emberiség motivációi. Ez az az élettudás, amelynek felfedezésére készen állsz.

Jelen: Növekedned és terjeszkedned kell, ez a fejlődésed első számú parancsa. A korlátokat nem kell elfogadnod. A Nyilasnak meg kell tanulnia, hogy az igazságot már nem lehet elkendőzni, mert szenvedés lesz a vége.

Jövő: A Nyilas vándorló, felfedező természetének van egy sarkalatos pontja. A célok elérése csak pont arra a bizonyos i-re, a lehetőségek feltérképezése nélkül azonban semmire sem mész. Fedezd fel magadban, hogy meg milyen lehetőségek vonzanak, és ha ez meg van, akkor a helyes eszközökre is rálelsz, amik céljaid eléréséhez szükségesek,

Amit a múltadból tanulhatsz: Ez az élet igencsak próbára tesz. Át kell hágnod bizonyos akadályokat, és az előző életbeli korlátokat is le kell törnöd magad körül – ez szükséges ahhoz, hogy a saját utadon járhass végre. Ha így teszel, rengeteg érdekes embert és dolgot fedezhetsz fel, és rajtuk keresztül eljutsz azokra a területekre, melyek békét és élvezetet hoznak az életedbe.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL