Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Bak

 

Bak

Múlt: Addig szemlélted ölbe tett kézzel előző életedet, amíg el nem múlt örökre. Olyan volt, mint egy kirakat - nézegetted, anélkül hogy vásároltál volna valamit. Folyamatosan elmentél a jobbnál jobb lehetőségek mellett anélkül, hogy észrevetted volna, mekkora kincset rejtenek.

Jelen: A Bak alaptulajdonsága a türelmetlenség. Gyűlöli a felesleges, nyakatekert eljárásokat, hiszen meg van az a felülmúlhatatlan képessége, hogy a legegyszerűbb úton eljusson A pontból B pontba.
Számára kizárólag a cél a fontos.

Jövő: Amíg egyik céltól a másikig jutsz, eltervezed, hogy a következő lépésed sokkal nagyobb lesz, mint a jelenlegi, hiszen fentről mindig jobb lenézni. Ám ne feledd, csak úgy tudod a kisebb dolgoktól függetleníteni magad, ha az alapokat egyszer precízen lerakod. Ha ez meg van, akkor már megengedheted magadnak, hogy nagyobb dolgokban merülj el.

Amit a múltadból tanulhatsz: Jelen életed arra tanít, hogy tudj nagyban gondolkozni, és ne mindig csak a kicsihez ragaszkodj. Hatalmas képességgel rendelkezel ahhoz, hogy az események végkimenetelét befolyásold, és az akaraterőd mások számára hihetetlen példamutatás. Ne fecséreld el energiáidat az apróságokra, merj nagyot álmodni, gondolkodj nagyban, és a nagyot fogod elérni.


Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL