Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Patkány

 

Patkány

E jegy vágyát a szenvedély kovácsolja. A Patkány megfigyel, kritizál, és nehezen köt barátságot. Hogy valaki közel kerüljön hozzá, elsősorban a bizalmát kell megszereznie. Ha azonban ez megtörtént, őszinte érdeklődést tanúsít mások iránt. Könnyen tud másokat irányítani.

Ez a te éved! Mivel az előző évet – a Nyúl évét – túlságosan lassúnak tartottad, idén erre most nem panaszkodhatsz. Komoly kihívások várnak rád, és olyan lehetőségek, amelyeket kár lenne elszalasztani. Az év nagymértékű optimizmussal is megajándékoz, így mindvégig magabiztos maradsz, és kitartásod egy pillanatra sem lankad. Tavasszal nézel a legfontosabb és legkomolyabb feladatok elé – felülmúlhatod önmagad, mert minden akadályon könnyűszerrel gázolsz át. Közérzeted néha aggodalomra ad okot, gyakran panaszkodsz a lábaidra. Esténként lazulj el egy kád vízben, a fotelban ülve pedig polcold fel a lábaidat.

Érzelmek

Ha még független vagy, minden lehetőséget megragadsz, hogy megtaláld végre azt az embert, aki a lelkitársad is lehet egyben. Ez a társasági élet, sikerek és az új kapcsolatok kibontakozásának éve, tehát nagy esélyed van arra, hogy ráakadj arra a személyre, aki mellett biztonságban érzed magad. Ha már kapcsolatban élsz, megeshet, hogy újból megleled az első napok szenvedélyét. Ha idáig a kapcsolatot beárnyékolták kisebb-nagyobb konfliktusok, akkor ezek szép lassan feledésbe merülnek. Kezdenek teljesülni régi kívánságaid – amit valamikor elhatároztál, azt most meg is valósítod. Főként otthonoddal, családoddal kapcsolatos terveid biztatóak az év elején.

Idén szerencsét hoz

Bambuszcsokor, amely a termékenységet és a bőséget szimbolizálja. Egy csokor bambusz a ház előtt, vagy az ablakban mindentől megvédi otthonodat.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL