Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Bivaly

 

Bivaly

E jegy általában keményen megküzd a sikerért. Rendkívül jó ember, a Bivaly testesíti meg az ideális munkatársat – ha valamilyen megbízást kap, vagy kollégáin kell segítenie, képes megállás nélkül dolgozni. Rendkívül szorgalmas és lelkiismeretes, komoly elhatározásai vannak, és céljaitól általában senki és semmi nem tántoríthatja el. Nem habozik megküzdeni kapcsolatáért, és ha elkötelezte magát valaki mellett, akkor hűséges hozzá.

Mivel a Bivaly nem kedveli túlságosan a rohanást, a gyorsaságot, ez az év egy kicsit próbára teszi a türelmét, ugyanakkor értékes tapasztalatokkal gazdagodik. Mivel jelenlegi pénzügyi helyzetével elégedetlen, eget-földet képes megmozgatni, hogy ezen változtasson. A legfontosabb azonban az összeszedettség, és hogy tudjon koncentrálni a feladataira. Minden téren rugalmasságot követel ez az év, hiszen minden változásban van. Pénzügyekben óvatosságra intenek a csillagok, de nem is jellemző a Bivalyra, hogy ész nélkül költekezne. Minden fillér kiadását alaposan meggondolja. Ha helyesen és egészségesen élsz, meglátod, meghozza gyümölcsét. Kicsit talán fogyni is fogsz, és erőnléted is javul majd.

Érzelmek

Gyakran érzed úgy – főként a jövődet illető kérdésekben -, hogy mások döntenek helyetted. Sokszor a szerencsés véletleneknek köszönhetően oldódnak meg érzelmi problémáid. Függőben lévő kapcsolataid is ennek köszönhetően rendeződnek. A független Bivaly legyen nyitott, sőt, figyeljen a munkahelyi kapcsolatokra is, lehet ugyanis, hogy éppen ott futnak össze azzal az emberrel, aki sokat jelent majd számukra. Döntő fordulatot ígér a születésnapod körüli időszak, amikor új irányt szabhatsz életednek, hogy ezután egy romantikus kapcsolatot köthess. Ha már kapcsolatban élsz, megeshet, hogy eluralkodik rajtad a féltékenység gyilkos érzése. Ha azt gyanítod, hogy kedvesed félrekacsintgat, inkább gondold át, hogy a kapcsolatban minden a kölcsönösség, az odaadás jegyében zajlik-e, minthogy neki támadj. Egy higgadt, beszélgetésben felszínre kerülhetnek a kapcsolat hiányosságai.

Idén szerencsét hoz

A rózsakvarc az élet finomságát szimbolizálja. Ha a zsebedben, vagy a táskádban magadnál tartod, sok mindenen átsegít.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL