Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Kígyó

 

Kígyó

E jegy szülöttjének különösen tisztelt erénye a bölcsesség. Éles elmével bír, és szeret elmerülni a gondolataiba. Könnyedén kerüli ki a csapdákat. Életében fontos a pénz, mert az teszi számára lehetővé, hogy megszerezze mindazt, amit szeretne. A szerelemben nem viseli el, hogy elfelejtsék, de azt sem, hogy akár csak néhány lépésnyire eltávolodjanak tőle.

Komoly fordulópontok éve lesz 2012. Az akadályokat remekül veszed idén is, ám tartsd szem előtt, hogy most sokkal nagyobb önfegyelemre és összeszedettségre lesz szükséged ahhoz, hogy talpon maradj. Ha ezt betartod, akkor megvalósíthatod és pénzre válthatod ötleteidet, elképzeléseidet. A kedvező munkahelyi változások éve ez, egyaránt élvezheted főnököd és munkatársaid megbecsülését. Elképzelhető, hogy túljutsz évek óta tartó gondokon is, de ez csak akkor valósulhat meg, ha csapatjátékosként együttműködsz kollégáiddal. Munkatársaid ugyan nem mindig értik álláspontodat, de valójában senki nem vonja kétségbe képességeidet. A rendszertelen étkezés könnyen felboríthatja emésztésedet, és a túl sok stressz sem tesz jót neki éppenséggel. Kizárólag otthon juthatsz lélegzethez.

Érzelmek

Akkor érzed magad a legjobban, amikor megoldasz egy problémát partnereddel, vagy családtagjaiddal. 2012-ben ebben bőven lesz részed, de ne bánd! Ennek köszönhetően ugyanis teljes lesz az összhang a családban, a nehéz pillanatok elszállni látszanak. Kedveseddel újra egymásra találhattok, még akkor is, ha a múlt évben volt közöttetek némi feszültség egy esetleges harmadik miatt. Ezt ugyan elfeledni nem lehet, de megbocsátani és tiszta lappal indulni igen. Összességéven véve tehát új fejezetet nyithattok párkapcsolatotokban – feltéve, ha mindketten akarjátok. Az egyedülálló Kígyó szülött előtt szép lassan kibontakozik, hogy kik azok az ismeretségek, amelyek közül egy, tartós szerelmi kapcsolattá válhat. Ez a szerelem azonban némi konfliktust, és titkot rejteget magában, ezért az illető hamar kihullik a rostán. Mivel azonban idén gyakran élsz társasági életet, a keresgélést nem adod fel.

Idén szerencsét hoz

Kerek kavics. Három napra és három éjszakára helyezz egy szép kavicsot vízbe. Ez megszabadít a negatív energiáktól.


Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL