Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Kecske

 

Kecske

E jegy szülöttje ritkán elégedett, belső nyugtalanságát pedig jó adag csúfolódással álcázza. Szereti a kalandot, mégis inkább olyan elfoglaltságot keres, ami ülőmunkával jár. Mihelyt szerelmes lesz, túlságosan átadja magát a szenvedélyeknek, és mindjárt hatalmas reményeket táplál szerelme tárgyával kapcsolatban.

2012 a nagy lehetőségek éve lesz. Pontosan tudod és ismered saját érdeklődési körödet. Először megpróbálkozol minden téren a kényelmesebb megoldással, ám ez egyáltalán nem elégít ki, ráadásul a lehetőség kevésbé vonzó. Úgy gondolod, hogy mindennek a maga útján kell haladnia, de a Sárkány éve nagyon sok változást ígér. Rengeteg új sanszot kapsz az élettől, ezért rajtad áll, hogy képes vagy-e megalapozni jövődet, vagy sem. Ehhez csak arra van szükség, hogy józanságodat minden esetben megőrizd. A jobbnál jobb lehetőségeket ugyanis csak józan ítélőképességgel tudod kiaknázni. Minden esélyed meg van rá, hogy a Sárkány évében anyagi ügyeid jól haladjanak, és még gyarapodj is. Biztos, hogy elfoglalt leszel, és sokat követelnek majd tőled, de a nagy terheket egyáltalán nem kell egyedül cipelned, hiszen családtagjaid melletted állnak mindenben.

Érzelmek

Ez az esztendő főként a családi problémák megoldásának kedvez. A nyílt, őszinte beszélgetések kedveseddel, még a legnagyobb gondokon is átsegítenek. Fontos, hogy egymás felé mindig őrizzétek meg a hitet és a bizalmat. Ha nincs meg az egyetértés, könnyen lehet, hogy engedni fogsz a csábításnak, amikor is véletlenül belebotlasz valakibe, aki elrabolja a szívedet. Úgy érzed, hogy az illető szabályosan szíve királynőjévé emel, és ez dilemmával tölt el: hogyan tovább? Maradsz a már meglévő, és biztonságosnak ítélt párkapcsolatban, vagy mindent felborítasz, hogy közelebb kerülj az új, szeretett személyhez. Egy biztos: dönteni fogsz. A szingli Kecskének is meg van minden esélye arra, hogy megtalálja végre élete párját. Lehet ez egy olyan személy is, akiről álmodban sem gondoltad volna, hogy egyszer közöd lesz hozzá. Zsigereidben azonban érzed, hogy érdemes küzdeni a kapcsolatért.

Idén szerencsét hoz

Béka. Írd le a vágyadat egy darab papírra, csúsztasd a béka alá, majd égesd el. Meglátod, óhajod hamarosan teljesül.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL