Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Majom

 

Majom

E jegy szülöttje könnyen meghódítja környezetét, és befolyásol másokat. Nagyon tehetséges, és mindenféle manipulációra képes, csak hogy magára vonja a figyelmet. Mindenre kíváncsi, minden érdekli. Jó megérzéseit felhasználja, hogy részese és nyertese legyen az eseményeknek. A szerelemben könnyen lázba jön, de épp olyan könnyen le is csillapodik. Kivéve, ha partnere képes arra, hogy állandóan újabb és újabb meglepetésekkel szolgáljon.

Pörgős évre van kilátása a Majomnak 2012-ben. Ugrásszerűen növekszik a népszerűséged, és ez a karriered előtt újabb és újabb ajtókat nyit meg. Kívánságaid, óhajaid – melyek az előző évben nem teljesültek – most meghallgatásra találnak, és a Sárkány éve valóra is váltja őket. Hogy hogyan? Úgy, hogy olyan lehetőségekbe botlasz akaratodon kívül, melyeken keresztül céljaidat, elképzeléseidet könnyűszerrel megvalósíthatod. A nehéz pillanatokban nemcsak a környezeted, de a szerencse is melléd szegődik, ezért anyagilag pozitív mérleggel viszed végig az évet. Ugrásra készen várod a lehetőségeket, és még arra is gondod van, hogy felfigyelj azon feladatokra, mely másoknak gondot okoz. Te azonnal lecsapsz rá, és hatalmas lendülettel viszed véghez, megmutatva ezzel, hogy neked igenis sikerült. 2012-ben szinte biztos, hogy költözésben leszel, hiszen a változások évében megannyi remek lehetőség kínálkozik erre.

Érzelmek

Amerre mész, mindenhol csodálnak, és hamar elnyered az emberek bizalmát. Mindenkit képes vagy elbűvölni, levenni a lábáról, ezért nem csoda, hogy sokan keresik a társaságodat. Keresik a kegyeidet, akár egy éjszakára, de akár tartósabb kapcsolat gyanánt is. te azonban szerelmes vagy, és figyelmedet teljes mértékben leköti ez a szerelem. Semmi másra nincs most szükséged, mint szeretni és szeretve lenni. A szingli Majmoknak ez a kapcsolat házassággal is végződhet. A családon belül mindent elkövetnek azért, hogy a béke és a harmónia helyre álljon, és meg is maradjon a rend.

Idén szerencsét hoz

Tücsök – jelképe a kedvességnek és az életerőnek. Mindig ugyanazon a helyen tarts egy olyan tárgyat, ami tücsköt ábrázol. Ettől leszel egészséges és szerencsés.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL