Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Kakas

 

Kakas

E jegy szülöttje nyílt gondolkodású, az égvilágon semmi takargatnivalója nincs. Talán a félénksége az, amit szeret magában tartani. Képes arra, hogy túlköltekezzen és túlfogyasszon. Szívügyekben szüksége van a kényeztetésre, ám az a baj, hogy ezt nem mindig viszonozza.

Ez az év komoly átalakulásokat ígér szinte minden téren. Ha minden komolyabb lépésedet alaposan átgondolod, és határozott elképzelésed van arról, hogy mit is akarsz elérni a Sárkány évében, akkor hatékonyan ki tudod aknázni mind energiádat, mind a felkínálkozó lehetőségeket. Szervezőkészségednek köszönhetően komoly feladatoknak is eleget tudsz tenni, de ne átalld megbeszélni ezzel kapcsolatos ötleteidet szeretteiddel, vagy közvetlen környezeteddel, hiszen óhatatlan, hogy egyes lépésekben segítségre lesz szükséged. Ha az elmúlt években úgy érezted, hogy nem becsülték meg kellőképpen munkádat és személyiségedet a munkahelyeden, akkor ez most bekövetkezik. Sőt, még arra is meg van minden lehetőséged, hogy egy új, sokkal felelősségteljesebb munkahelyet találj. Akárhogy is lesz, a Sárkány éve lehetővé teszi, hogy gyarapítsd a javaidat.

Érzelmek

Ha párkapcsolatban élsz, valami miatt folyamatosan résen vagy. Sokszor kapod azon magad, hogy partnered szavai mögött keresel valamit, mintha tudnád, hogy titkol előled valamit. A legjobb ilyenkor, ha leültök, és nyíltan, higgadtan mindent tisztáztok. Az őszinte beszélgetés gyógyír lehet bizonytalanságodra, és felüdítő lehet a kapcsolatra nézve is, hiszen így tudjátok kiküszöbölni a hiányosságokat – ha vannak. A független Kakas ebben az évben megismerheti a szenvedélyt egy megnyugtató kapcsolatban. Oltár elé még nem vezetnek, de egy esetleges összeköltözés már lerakhatja ennek alapköveit.

Idén szerencsét hoz

Mi más, mint egy kakas!? A jó szerencse szimbóluma. Kukorékolása ugyanis elűzi a rossz lelkeket. Ha a házad ajtajába állítasz egy kakasfigurát, távol tartja a negatív hullámokat.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL