Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Kutya

 

Kutya

A Kutyának rendkívül jó szíve van. Gyűlöli az igazságtalanságot, lojális és alapjaiban pesszimista alkat. Mindig hűséges azokhoz, akik elnyerik barátságát, és biztos támasz. Szava minden szerződésnél többet ér. Szívósságával győzelmet arat, érzelmi vonalon viszont állandóan újabb akadályok elé állítja partnerét.

Az év eseményei a munkádban gyökereznek. Komoly erőpróbákkal kell szembenézned, és bármennyire is tartasz a hirtelen jött változásoktól, a Sárkány évében nem győzöd majd kapkodni a fejedet. Nem tudsz más tenni, fel kell venned a kesztyűt, és oda kell tenned magad, ha azt akarod, hogy erőfeszítéseidnek gyümölcse is legyen. Ha ugyanis most beleveted magad a munkába, és meggyürkőzöl a legkeményebb feladatokkal is, akkor biztos lehetsz abban, hogy 2013-ban learathatod a sikert. Előfordulhat, hogy bármennyire is nehezen viseled a változásokat, mégis te leszel környezeted bástyája, akire támaszkodhatnak a nagy hajtás közepette. Ez azonban csak növeli önbecsülésedet, és legyőzi a benned lévő bizonytalanságot. Tavasszal kicsit fáradt lehetsz, lelkileg összetörsz, mert képtelen vagy arra, hogy legyőzd aggodalmaidat. Próbálj lazítani, szervezz baráti összejöveteleket, és legyél sokkal figyelmesebb!

Érzelmek

Ha párkapcsolatban élsz – főleg, ha friss kapcsolatról van szó – óvatosságra intenek az égiek. Hiába vagy leterhelve, amit a munkát illeti, nem hanyagolhatod el kedvesedet sem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden energiáddal csak felé vagy a családod felé fordulsz. Nem veheted a válladra mindenki ügyes-bajos dolgát, ezért meg kell találnod az arany középutat. Képtelen lennél mindent egyedül intézni, még akkor is, ha igazi támasza vagy mind kedvesednek, mind családtagjaidnak. Az egyedülálló Kutya találkozhat valakivel, aki megkísérli, hogy megszerezzen egy másik jelölt orra elől. Mivel igencsak imponál ezzel a gesztussal, rabul ejti a szívedet. Ám ne feledd, időt kell hagyni mindkettőtök részéről arra, hogy minél jobban kiismerjétek egymás gyengéit, ne siessetek el tehát semmiféle döntést. Ha te vagy a partner sietteti a kapcsolatot, abból sajnos akár mély csalódás származhat.

Idén szerencsét hoz

Jádeszobrocska – az egységet és a bátorságot szimbolizálja. Nyugalmat áraszt maga körül, ha csak ránézel, azonnal megnyugszol.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL