Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Rák

 

Rák

2011 végével lezárult a kellemetlenségek sora. Úgy fest, hogy vége van a sok feszültségnek, megpróbáltatásnak, lelki és fizikai terhelésnek. Végre fellélegezhetsz. Ha kiálltad a próbát, akkor nemcsak tapasztalatokkal gazdagodsz, hanem anyagilag és erkölcsileg is profitálhatsz a 2012-es esztendőben.

Hivatás

Az év elején csupán azt élvezed, hogy minden könnyedén megoldható. Később azonban már kezdeményezőbb, egyre önállóbb leszel, és ott is eredményeket érhetsz el, ahol mások kudarcot vallottak. Maximumot tudsz nyújtani munkahelyeden, de az otthoni feladatok elvégzésében is. Viszont a nyár elején fennáll a veszélye annak, hogy – főként az anyagiak miatt – túlhajtod magad. A nyaralást tehát semmiképpen se blicceld el, mert egészséged látja kárát.

Szerelem

Könnyen ráhangolódsz az emberek érzéseire, és szinte kérés nélkül teljesíted kívánságaikat. Emiatt sajnos gyakran megesik, hogy kihasználnak. A nyár azonban meghozza a várva várt boldogságot! Addig sok bosszúság, csalódás és újrakezdés teszi mozgalmassá magánéletedet. Ha párkapcsolatban élsz, tavaszig csendes napokra számíthatsz, ám utána könnyen felborulhat a családi béke. Ha viszont szingliként léptél 2012-be, akkor tavasszal könnyen kötsz ismeretségeket. A baj abból származhat, hogy túl gyors vagy, és nem fordítasz elég időt arra, hogy megismerd a másikat – így hetek múltán egy újabb tapasztalattal bölcsebben, de ismét egyedül peregnek napjaid.

Amire figyelned kell 2012-ben

Nagy álmodozó vagy, és emiatt könnyen becsapnak az emberek. Hajlamos vagy arra, hogy idealizáld azt, akit szeretsz, és amikor szembesülsz a valósággal, szabályosan összeomlasz. Ettől valósággal mártírnak érzed magad.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL