Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Skorpió

 

Skorpió

Szigorú rendszabályok szerint éled életedet. Minden perced be van osztva, és még így is megtörténhet, hogy egy sor fontos dolgot elszalasztasz, mert nem jut rá időd. Az év első felében érdemes lenne lezárni minden folyamatban lévő ügyet, ugyanis november környékén soha nem látott lehetőségekre bukkanhatsz.

Hivatás

Az idei év még jobban felkorbácsolja lelkesedésedet. Vállalkozó kedved olyan különös döntésekre ösztönöz, amelyekkel meghökkented környezetedet. Úgy érzed, most tényleg bármi megtörténhet. És meg is történik, csak jó időben, jó helyen kell lenned. És talán még ennél is fontosabb: meg kell tanulnod alkalmazkodni. A 2012-es esztendő erőfeszítéseinek erkölcsi, anyagi gyümölcseit azonban csak decemberben arathatod le.

Szerelem

Májusban valamiféle mágikus erővel hatsz kiszemelt „áldozatodra”. A végletek embere vagy, hol jégcsap-hideg vagy, hol száz fokos láng izzik benned. Hangulatod partneredre is átragad. A szerelemben igyekszel magadhoz ragadni az irányító szerepet. Magasra teszed a mércét, tökéletes társra vágysz, és ha nem sikerül megtalálni, akkor inkább két férfi között osztod meg a szívedet – ők ketten, együtt jelentik számodra az igazit.

Amire figyelned kell 2012-ben

Túlságosan konok vagy, és könnyen esel előítéletek csapdájába. Júniusban ne hallgass a gonosz pletykákra, vedd észre, hogy éppen azzal akarnak összeugrasztani, akit a legtöbbre tartasz.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL