Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Vízöntő

 

Vízöntő

Teljes erődet felemésztő, nehéz vállalkozásba kezdtél az elmúlt esztendőben, ám küldetésed lassan a vége felé közeledik. 2012 első negyedében ugyan még azt érzed, mindenből eleged van, de ez csak átmeneti csüggedés. A második negyedév olyan meglepetést tartogat számodra, amelyek ismét megsokszorozzák erődet, októberben pedig új kapcsolatok, új munka, új elképzelések kötik majd le figyelmedet.

Hivatás

Legszerencsésebbnek a születésnapod körüli időszak ígérkezik. Legjobb tulajdonságaid kerülnek előtérbe, és még azokat is a magad oldalára tudod állítani, akik eddig gyanakodva, esetleg ellenségesen figyelték cselekedeteidet. Ha állást szeretnél változtatni, április végén, május elején, illetve július végén nyílik rá lehetőséged.

Szerelem

Igazi szingli vagy. Azért élsz egyedül, mert úgy érzed, karrieredben, boldogulásodban akadályozna a család vagy egy állandó partner. Csakhogy április végén feladod ezt az elvet, és engeded, hogy valaki meghódítsa a szívedet. A szerelemben a természetesség az elsőrendű szempont. Olyan társ mellett tudsz kibontakozni, akinek azonos az érdeklődési köre, a temperamentuma, akivel elvonulhatsz a világtól, hogy a magatok külön kis világában éljetek – legalábbis egy rövid időre. Ha az áprilisi lovagot ilyennek találod, decemberben már a családalapítás, a gyermekáldás is szóba kerülhet.

Amire figyelned kell 2012-ben

Nehezen alkalmazkodsz, hideg logikával próbálod megoldani az érzelmi problémákat is. Különcséged főleg augusztusban okozhat kellemetlenségeket.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL