Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Halak

 

Halak

Környezeted kiismerhetetlennek tart, mert nem engedsz bepillantást saját ügyeidbe. És mi tagadás, ezt a titokzatosságot igyekszel kihasználni, hiszen érzed, hogy ebben rejlik a vonzerőd. A megérzéseid, ösztöneid csalhatatlanok, szereted elemezni, értékelni a dolgokat, az embereket. Tehát miközben saját magadról alig árulsz el valamit, a környezetedről az égvilágon mindent tudsz.

Hivatás

Szívesen tanulsz, 2012-ben is minden alkalmat megragadsz arra, hogy ismereteidet bővítsd. Mivel az elméletek embere vagy, ezért jó lenne, ha nemet mondanál arra a nagyon csábító ajánlatra, amivel márciusban keresnek meg. Ha ugyanis elfogadod, biztos lehetsz benne, hogy beletörik a bicskád, hiszen olyasmit kell teljesítened, amire képtelen vagy. Ha mindenáron állást akarsz változtatni, inkább várj júliusig, ekkor a bolygók a segítségedre lesznek abban, hogy megfelelő döntést hozz. Pénzügyi helyzeted az ősz derekára stabilizálódik, úgyhogy ekkorra már nagyobb kiadásokat is nyugodtan betervezhetsz.

Szerelem

Első helyre az érzelmeket sorolod, érdekből képtelen lennél kötődni valakihez. Talán ezért is adsz kosarat annak, aki május környékén feltűnik életedben. Nyár derekán azonban már arra is képes leszel, hogy kezdeményezz. Ekkor ugyanis feltűnik valaki az életedben, akit nagyon nem szeretnél elszalasztani. A megérzéseid valóban jók, ő lesz az igazi, akiért mindent érdemes feladni, mert sokszorosan többet kaphatsz tőle és általa.

Amire figyelned kell 2012-ben

Ami az erényed is – az önzetlenséged. Október környékén könnyen kihasználhatnak, és talán még anyagilag is megkárosíthatnak.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL