SZEX, SZERELEM

Forró telefonszex (+18)

Szerző:
Szabó Anna
Egymástól távol élő szeretők és párok számára igencsak hasznos lehet a telefonszex. Ám nem fontos tartósan távol lennetek egymástól ahhoz, hogy időnként színesítsétek kapcsolatotokat a szex „távformájával”. Tudnod kell, hogy a férfiak 85 %-a szereti kielégíteni partnerét telefonon keresztül.

 

Nem a partner részvétele az elsődleges ahhoz, hogy élvezd a telefonszexet, hanem a tiéd


Egy a telefonszex-rajongó pasi egyszer azt mondta, hogy az „aktus” után barátnője bókokkal halmozta el őt. „El volt ragadtatva ama képességemtől, hogy távolból is képes voltam kielégíteni őt. Pedig valójában saját magát elégítette ki. Én csupán csak esélyt adtam a megtapasztaláshoz.

A telefonszex több oknál fogva is népszerű. Elsősorban biztonságos, hiszen ott nyúlsz magadhoz, ahol akarsz, mégsem egy normál önkielégítésről van szó, mert valamilyen formában a partnered is jelen van. Aztán az sem egy utolsó momentum, hogy nem kell védekezni. A telefonos paráználkodás nagyon intim lehet, és még jobban összehozhat titeket, még akkor is, ha netán több kilométernyi távolságra vagytok egymástól. Telefonszex közben magabiztosabbnak érezheted magad, hiszen nem kell belenézned a másik szemébe, és olyasmiket is mondhatsz neki, amit esetleg személyesen nem mernél, mert zavarba jönnél tőle. Amikor búgó hangon közlöd vele, hogy mit tennél azzal a bizonyos testrészével, és ennek gondolata most éppen mennyire beindít, szinte biztos lehetsz benne, hogy ennek hallatán ő is az egekben érzi magát.

A 34 éves Emőke - első - orgazmussal végződő - telefonos tapasztalata kb. fél évvel ezelőtt volt egy olyan pasival, aki 300 kilométerre lakik tőle. „Az tetszett benne, hogy minden a fantáziámra volt bízva és úgy játszódott le minden a fejemben, ahogy akartam. Nagyon intenzív élmény volt. Bízni kell abban a személyben a vonal túlsó oldalán, mert minden lényegében csak beszélgetés, de egy bizonyos szempontból sebezhetőnek érzi magát az ember.


A jó telefonszexhez bizalom kell


Bízni abban, hogy az a személy, aki a vonal másik oldalán van, nem fog kinevetni. Ha egyszer már kialakult a bizalom, a legerősebb nemi szerveddel élvezheted a szexet – az agyaddal. És ha pont erre használod az agyadat, a telefonszex az egyik legjobb összeköttetés lehet a párod és közötted. Úgy tűnik, mintha nem is lenne kapcsolat közöttetek, de ha intenzíven duruzsolsz a másik fülébe és hallgatod, amit ő mond, teljesen megszűnhet számodra a külvilág. Ha egyszer kipróbálod, biztos lehetsz benne, hogy teljes komolysággal fogod állítani: ez a szex egyik legjobb formája. Amiről beszélsz, az örökre megmarad a fantázia birodalmában, kizárólag hallás útján köt össze benneteket, és olyan szabadságot enged számodra, amit nem mindig kapsz meg a kapcsolatban. A hangoknak itt roppant nagy jelentűségük van, hiszen hallásunk rendkívül érzékeny az erotikus kisugárzású hangokra. És valljuk be, a telefonon keresztül remekül kiéleződnek az apró sóhajok, lihegések, suttogások.

A telefonszex nagyszerű módja annak, hogy jobban megismerd a másik legmélyebb vágyait, anélkül hogy esetleg kipróbálnál olyan dolgokat, melyek logikus gondolkodással lehetetlennek tűnhetnek számodra. Egy gyakorlott partner képes lesz megteremteni a vágyat az agyadban, és igazán „kiélheted” a fantáziádat. A telefonszex nagyszerű találkahelye a földről elrugaszkodott, vagy tabu témáknak. Arra való, hogy felfedezzünk olyan rejtett vágyakat, amiről azt gondolnánk, hogy túl rizikós lehet, pl. részt venni egy szerepjátékban.


Mit kell tenni, hogy kellemes legyen a beszélgetés?


Nincs szabály arra vonatkozóan, hogy milyen hosszú ideig fog tartani a hívás, vagy milyen forró és erotikát sugárzó lesz a kettőtök közötti beszélgetés. Azért jó, ha felkészülsz rá egy kicsit. Teríts le egy puha lepedőt az ágyra, kapcsolj hangulatvilágítást, vetkőzz fehérneműre, ha van, vedd elő a vibrátorodat, vagy amivel a legkönnyebben örömöt tudsz okozni magadnak, és legfőképpen: vedd kezedbe a telefonodat. Először is gondolj arra, amire a valóságban is vágynál, arra, amit ágyban, párnák között is műveltek a kedveseddel. A telefonszex is természetesebben jön, ha természetes módon kezded meg a telefonálást, ha egy hétköznapi beszélgetés fordul át erotikusba. Hogy átmenetet képezhess a kétfajta beszélgetés között, egy ponton dobj be egy szexi témát, például kérdezd meg, mint gondol a telefonszexről, vagy a közös fantáziálásról. Ha veszi az adást, akkor hamarosan rátér az első és legfontosabb kérdésre: „Mi van rajtad?”. Minden egyes dolgot részletezz. Ha a vágyaidról beszélsz, pontosan meséld el neki, mit szeretnél, hol és hogyan.


Ha szorgalmasan részletezed, jusson eszedbe az, amit fentebb már leírtam: a hangok is rengeteget számítanak ilyenkor. Használd a hangodat és a testedet a csábítás eszközeiként. A legtöbb pasi felizgul a hallhatóan megszaporodott lélegzetvételtől, vagy a nyögéseidtől, vagy attól amilyen hangokat kiadsz, miközben megsimogatod magad.


A jó telefonszex olyan, mint egy teniszjátszma


Egy állandó oda-vissza játék, adok-kapok alapon. Fontos, hogy képes legyél nevén nevezni a dolgokat, pontosan meghatározni a vágyaidat, de aztán kérdezz te is, és engedd a partnert, hogy felváltson. Miután élénken lefestetted, hogyan csókolnád végig a feje búbjától az altestéig, kérdezd meg: „Mit szeretnél, hol és hogyan használjam a nyelvemet?” A kérdezés és a válaszokhoz való hozzáállás által a telefonszex jobb szeretővé tesz. Megtanít arra mindkettőtöket, hogy hogyan irányítsatok, és hogyan fogadjátok, amit kaptok. Ha megtanulod, hogyan kell beszélni ebben a helyzetben, a telefonszex nagyszerű módja annak, hogy valakit megérints, valakit, akit éppen nem érsz el, de valójában érzed, hogy hozzád ér.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL