Hozzávalók:
1 kis főzőhagyma (kb. 25dkg)
3 gerezd fokhagyma
½ csokor petrezselyemzöld
75dkg paradicsom
3 késhegynyi sáfrány
3 babérlevél
1 csomó újhagyma
1kg vegyes, konyhakész hal
20dkg bagett
Só, bors
a sütéshez olaj
Elkészítése:
1. A főzőhagymát cikkekre vágjuk. A fokhagymát présen átnyomjuk. A paradicsomot vékony cikkekre osztjuk. Kevés olajat felhevítünk, és megpároljuk benne a kétféle hagymát.
2. Hozzáadjuk a paradicsomot, a petrezselyemzöldet meg a sáfrányt, és további kb. 5 percig pároljuk. Sóval, borssal, babérlevéllel ízesítjük, majd 7,5dl vízzel felöntve kb. 20 percig főzzük.
3. Közben az újhagymát apróra feldaraboljuk. A halakat adagokra vágjuk, és az újhagymával együtt a levesbe szórjuk. Kb. 10 percig főzzük, majd sóval és borssal ízesítjük.
4. A kész hallevest a zsiradék nélkül megpirított bagettszeletekkel kínáljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK