Hozzávalók:
40dkg cukkíni
30dkg paradicsom
30dkg mozzarella
3 evőkanál olaj
1 evőkanál vaj
2 gerezd fokhagyma
Oregano, só, zsemlemorzsa
Elkészítése:
1. A megmosott cukkínit és paradicsomot vágd egyforma karikákra, majd felhevített olajon süsd meg mindkét oldalát.
2. A mozzarellát csöpögtesd le, és szeleteld fel.
3. Vajazz ki egy tepsit, szórd meg zsemlemorzsával és sorban, rétegesen rakd le a cukkínit, a sajtot és a paradicsomot. Szórd meg kevés sóval, oregánóval és zúzott fokhagymával. A tetejére csöpögtess olajat, és fedd le alufóliával.
4. Előmelegített sütőben süsd 25 percig, majd vedd le a fóliát, és néhány percig pirítsd. Friss, ropogós zsömlével kínáld.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK