Hozzávalók:
50dkg eper (lehet földi is)
10dkg porcukor
2csomag vaníliás cukor
1 evőkanál citromlé
50dkg mascarpone sajt
125ml tejszín
Elkészítése:
1. Néhány szemet félreteszünk, és apró kockára vágunk. A maradék eperből botmixerrel pürét készítünk.
2. A tejszínt habbá verjük, és a simára elkevert mascarponéhez adjuk, majd összedolgozzuk.
3. Hozzáadjuk az eperpürét, és az eperkockákat, a citromlét, a cukrot, a vaníliás cukrot, és jól elkeverjük. Fogyasztás előtt fél órára a fagyasztóba tesszük.
Beküldte: Kosztelnik Lászlóné
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK