Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

3

 

DARÁZS

A Darázs, a harmadik csillagászati jegy az Entomozodiákusban, a Darázs konstellációból származik, mely a Hangya és az Ájtatos manó között helyezkedik el.

Emberi tulajdonságok

A következő emberi tulajdonságok jellemzőek a Darazsakra, de természetesen a születés napja alakíthatja a tulajdonságokat:

Aktív, kalandos, ambiciózus, elfogadó, hívő, vakon optimista, nyers, figyelmetlen, vidám. Gyerekes, pimasz, magabiztos, hű a céljaihoz. Nem szereti az apró, zavaró tényezőket, nem szereti, ha korlátozzák, nem szereti, ha kétségbe ejtik, nem szereti, ha kényszerítik, nem szereti, ha ígéretét erőszakkal akarják megtartatni vele. Nem szereti, ha megkötik a kezét, nem szereti a házimunkát, nem szeret magyarázkodni, nem szereti a rutint. Energikus, vállalkozó szellem, túlzó, szabadságszerető, szabad szellemű, bőkezű. Vallásos, becsületes, humoros, idealista, türelmetlen, lelkesedő, független, indiszkrét, intellektuális, intelligens, felelőtlen. Szeretetre méltó, imádja a kalandokat, szereti a szabadságot, a szerencsejátékot. Szereti a becsületességet, szereti az igazságot, tiszteli a törvényt. Szereti a társaságot, szereti a spekulációt. Szereti a rizikót, szereti az utazást. Erkölcsös, optimista, pozitív, nyugtalan, becsületes, őszinte, felületes, rokonszenves, tapintatlan, temperamentumos, nem érzelmes, szabad, lelkes.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL