Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Csokis cseresznyekocka

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

20dkg margarin
20dkg étcsokoládé, nagyobb darabokra törve
3db tojás
25dkg cukor
12,5dkg liszt
2 teáskanál vanília aroma
10dkg cseresznye
Csipet só
10dkg dió

Elkészítése:

1. A nagyobb darabokra tört csokoládét és a vajat olvaszd meg. Közben a tojásokat habverővel habosíts a cukor és a vanília aroma hozzáadásával. Az így kapott közepesen kemény habot keverd hozzá a csokoládéhoz.

2. Magozd ki a cseresznyét, és szitáld át a lisztet. Ezeket is keverd az előbbiekhez a dióval együtt.

3. Terítsd a keveréket kivajazott tepsibe, vagy muffinformába, majd süsd készre. Tűpróbával ellenőrizd.

4. Miután kihűlt, tálalhatod!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL