Hozzávalók:
20dkg margarin
20dkg étcsokoládé, nagyobb darabokra törve
3db tojás
25dkg cukor
12,5dkg liszt
2 teáskanál vanília aroma
10dkg cseresznye
Csipet só
10dkg dió
Elkészítése:
1. A nagyobb darabokra tört csokoládét és a vajat olvaszd meg. Közben a tojásokat habverővel habosíts a cukor és a vanília aroma hozzáadásával. Az így kapott közepesen kemény habot keverd hozzá a csokoládéhoz.
2. Magozd ki a cseresznyét, és szitáld át a lisztet. Ezeket is keverd az előbbiekhez a dióval együtt.
3. Terítsd a keveréket kivajazott tepsibe, vagy muffinformába, majd süsd készre. Tűpróbával ellenőrizd.
4. Miután kihűlt, tálalhatod!
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK