Hozzávalók:
2 csirkemellfilé (340g)
1 teáskanál tikka masala currypaszta
700g zsírszegény joghurt
260g kígyóuborka, kimagozva és apróra vágva
1 maroknyi durvára vágott friss mentalevél
1 kis lilahagyma (100g), finomra vágva
4 vékony pitakenyér
100g vegyes zöldsaláta
Elkészítése:
1. A csirkemellet hosszában vágjuk ketté, majd egy tálban keverd össze a currypasztával és 2 evőkanál joghurttal.
2. Grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn) süsd meg a csirkehúst kisebb adagokban. Öt perc pihentetés után vágd vékony szeletekre.
3. Eközben keverd össze az uborkát, a mentát, a hagymát és a maradék joghurtot egy közepes méretű tálban.
4. Közvetlenül tálalás előtt kend meg a pitakenyeret a joghurtos keverékkel, majd szórd meg zöldsalátával, és add hozzá a csirkehúst is. Végül tekerd fel őket.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK