Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Ragacsos csirkeszárnyak

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:

400g hosszúszemű rizs
12 csirkeszárny (1kg)
60ml barbecue szósz
60ml szilvaszósz
1ek Worcestershire szósz

 

Elkészítése:

1. Melegítsük elő a sütőt 220C-ra. A rizst főzd ki, majd szűrd le. Letakarva tartsd melegen.

2. A csirkeszárnyak végeit távolítsuk el, majd vágjuk félbe őket. A szószokat egy nagy tálban keverjük össze, adjuk hozzá a csirkeszárnyakat, és jól keverjük össze.

3. Ezután a húsokat egy rétegben rendezzük el egy kiolajozott tepsiben, és süssük kb. 20 percig, amíg teljesen átsül. A csirkeszárnyakat rizzsel tálaljuk.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL