400g hosszúszemű rizs
12 csirkeszárny (1kg)
60ml barbecue szósz
60ml szilvaszósz
1ek Worcestershire szósz
1. Melegítsük elő a sütőt 220C-ra. A rizst főzd ki, majd szűrd le. Letakarva tartsd melegen.
2. A csirkeszárnyak végeit távolítsuk el, majd vágjuk félbe őket. A szószokat egy nagy tálban keverjük össze, adjuk hozzá a csirkeszárnyakat, és jól keverjük össze.
3. Ezután a húsokat egy rétegben rendezzük el egy kiolajozott tepsiben, és süssük kb. 20 percig, amíg teljesen átsül. A csirkeszárnyakat rizzsel tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK