Hozzávalók:
900g csirkemell, kisebb darabokra vágva
1 kis papaya (650g), meghámozva és kimagozva (használhatsz helyette mangót vagy őszibarackot is)
4db mogyoróhagyma vékonyra szeletelve
1db kígyóuborka, kimagozva és nagyobb darabokra vágva
1 maroknyi durvára vágott friss mentalevél
2cm friss gyömbér (10g), lereszelve
1 evőkanál édes csiliszósz
2 evőkanál zöldcitromlé
Elkészítése:
1. A csirkehúst tűzd nyársra, majd kisebb adagokban süsd aranybarnára forró grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn).
2. A papayát vágd apró darabokra, és tedd egy kis tálba a hagymával, az uborkával, a mentával, a gyömbérrerl, a csiliszósszal és a zöldcitromlével, majd lazán keverd össze.
3. A csirkekebabot a salsával együtt tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK