Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Csirkekebab papaya salsával

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

900g csirkemell, kisebb darabokra vágva
1 kis papaya (650g), meghámozva és kimagozva (használhatsz helyette mangót vagy őszibarackot is)
4db mogyoróhagyma vékonyra szeletelve
1db kígyóuborka, kimagozva és nagyobb darabokra vágva
1 maroknyi durvára vágott friss mentalevél
2cm friss gyömbér (10g), lereszelve
1 evőkanál édes csiliszósz
2 evőkanál zöldcitromlé

Elkészítése:

1. A csirkehúst tűzd nyársra, majd kisebb adagokban süsd aranybarnára forró grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn).

2. A papayát vágd apró darabokra, és tedd egy kis tálba a hagymával, az uborkával, a mentával, a gyömbérrerl, a csiliszósszal és a zöldcitromlével, majd lazán keverd össze.

3. A csirkekebabot a salsával együtt tálald.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL