12db csirkeszárny (1,5kg)
2tk fokhagymakrém
1ek reszelt gyömbér
1ek mogyoróolaj
1ek halszósz
1ek szójaszósz
90g méz
2 mogyoróhagyma, vékonyra szeletelve
1. A csirkeszárnyak végeit távolítsuk el, majd vágjuk félbe őket. Egy nagyobb tálban keverjük össze a húst a fokhagymával és a gyömbérrel, hogy összeérjenek az ízek.
2. Vokban vagy egy nagy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd kisebb adagokban pirítsuk meg a húst.
3. Ekkor adjuk a csirkeszárnyakhoz a hal- és a szójaszószt, a mézet, és keverve süssük, hogy a szósz mindenhol érje a húsokat.
4. A vokot fedjük le, és időnként megkeverve főzzük további tíz percig, amíg teljesen megpuhulnak.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK