Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Mustáros-rozmaringos csirke

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

4db fél csirkemellfilé (700g)
1ek magos mustár
1ek citromlé
1ek olívaolaj
1ek finomra vágott rozmaring
1tk fokhagymakrém
600g újburgonya, elnegyedelve
250g zsenge spenót
20g vaj
1 közepes citrom (140g), elnegyedelve
1db citrom leve

 

Elkészítése:

1. A csirkét egy közepes méretű tálban jól keverjük össze a mustárral, a citromlével, az olajjal, a fokhagymával, és szórjuk meg a rozmaringgal.

2. Kisebb adagokban pirítsuk meg a húst felforrósított grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn), amíg teljesen megpuhul.

3. A burgonyát főzzük meg, majd tegyük egy nagy tálba a spenóttal együtt, adjuk hozzá a vajat, és lazán keverjük össze, hogy a vaj elolvadjon.

4. A csirkét a zöldségekkel és a citromgerezdekkel tálaljuk.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL