4db fél csirkemellfilé (700g)
1ek magos mustár
1ek citromlé
1ek olívaolaj
1ek finomra vágott rozmaring
1tk fokhagymakrém
600g újburgonya, elnegyedelve
250g zsenge spenót
20g vaj
1 közepes citrom (140g), elnegyedelve
1db citrom leve
1. A csirkét egy közepes méretű tálban jól keverjük össze a mustárral, a citromlével, az olajjal, a fokhagymával, és szórjuk meg a rozmaringgal.
2. Kisebb adagokban pirítsuk meg a húst felforrósított grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn), amíg teljesen megpuhul.
3. A burgonyát főzzük meg, majd tegyük egy nagy tálba a spenóttal együtt, adjuk hozzá a vajat, és lazán keverjük össze, hogy a vaj elolvadjon.
4. A csirkét a zöldségekkel és a citromgerezdekkel tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...