1 adag: 210 kcal
Hozzávalók:
1kg csirkecombfilé
2ek lime-lé
1ek édes csiliszósz
3ek ketchup
Elkészítése:
1. Távolítsd el a csirkecombfilékről az esetleges zsiradékot, majd vágd őket félbe. Helyezd a combokat egy lapos, nem fémből készült edénybe.
2. A lime-lét, az édes csiliszószt és a ketchupot keverd össze jó alaposan egy nagy tálban.
3. Öntsd a csirkére a pácot, majd két órára tedd lefedve a hűtőbe.
4. Előremelegített, 200°C-os sütőben süsd húsz percig, vagy amíg a csirke teljesen átsül és megpuhul. Akkor az igazi, ha a pác rákaramellizálódik.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK